Verkkokokous

Ilonan tarjoama verkkokokouspalvelu Adobe Connect on laadukas, kattava ja helppokäyttöinen kokonaisuus kaikkiin verkkokokoustarpeisiin. Palvelu toimii Ilman ohjelmistoasennuksia ja soveltuu aina etäopetuksesta toimitusjohtajan puheisiin ja pikkupalavereihin. Kokous- ja opetushuoneet ovat aina saavutettavissa nettiyhteyden päässä. Käyttö onnistuu erinomaisesti myös mobiilialitteilla!

Tilaa ilmainen demo

Päätelaitteet

Toimivat teknologiavalinnat innostavat ja inspiroivat käyttäjiä. Kauttamme voit hankkia kaikkien johtavien laitevalmistajien tuotteita. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. HP, Apple, Lenovo.

Pyydä tarjous

Ohjelmistolisenssit

Ohjelmistolisenssien hankkiminen, ylläpito ja hallinta voi olla haastavaa. Laaja valikoima ja erilaiset hankinta-/lisenssimallit aiheuttavat päänvaivaa. Kerro mitä haluatte tehdä ohjelmalla, me kerromme erilaiset hankintavaihtoehdot ja -mallit!

Ota yhteyttä!

Koulutus

Laadukas koulutus tehostaa työnkulkuja ja toimintamalleja. Jokaisella organisaatiolla on omat tarpeensa ja erityispiirteensä. Suunnittelemme koulutukset aina yrityksesi toiveet huomioiden. Kouluttajamme ovat kokeneita asiantuntijoita, jotka pystyvät ratkaisemaan haastaviakin tilanteita! Halutessanne toteutamme ennen koulutusta osaamiskartoituksen, joka auttaa koulutuksen suunnittelua ja tavoitteiden saavuttamista.

Ota yhteyttä

Tuki

Kun tarvitset apua. Me autamme! Kaikilla myymillämme laitteilla on laitevalmistajien määrittelemät takuu- ja huoltopalvelut. Ongelmatilanteessa ota yhteyttä Ilona Helpdeskiin tai myyntiyhteyshenkilöösi.
Puhelin arkipäivisin 9-17 puh 0207 191 513
Tekninen emailtuki: helpdesk [at] ilonait.fi, viestikopio aina myyntiyhteyshenkilöllesi.

Ota yhteyttä tukeen