Thinglink ♥ O365 tapahtumat valaisevat marraskuun!

Yleinen

Visuaaliseen tarinankerrontaan ja tuottamiseen rohkaiseva Thinglink julkisti syyskuussa O365-integraation. Interaktiivinen kuvaeditori toimii nyt osana O365 Teams-ympäristöä. Molemmat pilvipalvelut toimivat muutenkin hyvin yhteen; Thinglink-kuvat upottuvat kauniisti mm. OneNote-sivuille ja Sway-esitykset, sekä Forms-kyselyt sutjakkaasti osaksi Thinglink-kuvia.

360-kuvaeditori on tuonut Thinglink:iin ja nyt myös O365-ympäristöön uuden, inspiroivan ulottuvuuden. Miltä näyttäisi oma 360-kasvio, jossa voisit sukeltaa metsään kurkkaamaan, minkälaisia löydöksiä juuri tällaisesta metsästä löytyy? Entä 360-metsätyökoneen tai ambulanssin esittely, jossa aikasi opiskeltuasi voit tehdä nopean Forms-kyselyn selvittääksesi, opitko sen mitä pitikin? Ja virtuaalilasien avulla kokemuksesta tulee vielä autenttisempi!

Ilona järjestää marraskuussa yhteistyössä Microsoftin ja Thinglinkin kanssa kaksi erilaista
Thinglink ♥ O365-tapahtumaa, joissa pääset perehtymään yllä kuvattuihin asioihin ja kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Kurkkaathan siis:

Swaysta löytyvään Thinglinkiin tai

Thinglinkistä löytyvään Swayhin

ja ilmoittaudu mukaan syksyn valaisevimpiin pikku tapahtumiin!

Syksyn aikana luvassa on myös aiheeseen liittyviä asiantuntijahaastetteluja, sekä ohjevideoita. Nämä kaikki julkaistaan tässä Thinglinkissä, joten pysy kanavalla.

 

Lisätietoja:

Pauliina Venho, pauliina@ilonait.fi

Annu Schroderus, annu@ilonait.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *