Tervetuloa Opi365 Aluetapahtumiin!

Koulutus, Yleinen

Tunnetko Liisa Luudanvarren? Liisa oli noita, joka lähti tutustumaan suureen kaupunkiin ja sen erikoisiin vempeleisiin: raitiovaunuihin, kahvinkeittimeen ja pölynimuriin! Ongelmana oli kuitenkin se, että kaikki uusi tuli hänelle rytinällä eteen ilman, että kukaan olisi ollut kaverina kokeilemassa, auttamassa tai ihmettelemässä. 

Helppo aloitus vasta-alkajille

Olet ehkä huomannut, että Ilona ja Microsoft järjestävät tänä keväänä kymmenen Office365-aiheista Opi365 Aluetapahtumaa ympäri Suomea. Tapahtumien kohderyhmänä ovat opettajat, jotka eivät vielä ole aktiivisesti ottaneet käyttöön oppilaitoksensa Office 365-palvelua osana opetusta ja työskentelyä. Osallistujat saavat lyhyen ohjatun aloituksen ja helppoja esimerkkejä, joiden myötä palvelun käyttämisen voi aloittaa omien työkavereiden ja oppilaiden kanssa heti.

Imuri voi olla luudan kaveri

Liisa Luudanvarsi ajatteli lopulta skeptisesti, että koska imurilla ei voinut edes lentää, hän pitäytyy mieluummin luudassa ja lensi takaisin kotimetsän tuttuihin kuvioihin. Tämä johtui varmasti siitä, että hän ei päässyt itse kokeilemaan vempeleitä! Jokainen opettaja ja kouluyhteisö tekee pilvipalvelusta omannäköisen ja juuri hänen ryhmilleen sopivan työkalun. Harjoittelua tarvitaan ja pilvessä sitä voi tehdä yhdessä. Tervetuloa mukaan!

Katso Opi365 Aluetapahtuman ohjelma täältä! >>

Mitä:

 • 10x Opi365 Aluetapahtumaa keväällä 2017
  • Aloittelijoille ja kiinnostuneille
  • 3 tuntia, 3 pajaa
  • Portfoliot, esittäminen, kyselyt
  • OneNote, Sway, Forms
 • 10x Opi365 Webinaaria verkossa
  • Webinaaritallenteet tukevat perehtymistä palveluun

Missä:

 • Vantaa: 1.3. Helsinki: 1.3. Joensuu: 2.3. Kuopio: 20.4.
 • Kevään ajat vahvistumatta vielä: Espoo xx.x Jyväskylä xx.x Tampere xx.x Turku xx.x Vaasa xx.x Oulu xx.x

CE2A7788-ilona-tero-ahonen

Pauliina Venho
asiantuntija, kouluttaja
040 1264834
pauliina [at] ilonait.fi

 

Liisa Luudanvarsi seikkailee Marjatta Kurenniemen satukokoelmassa Pilvipaimen. Kirjasta löytyy hassuja satuja, totisia satuja, iltasatuja ja luonnonsatuja aina 40-luvulta 70-luvulle. Omat lempisatuni olivat Toppo Tuprunen, Menninkäinen Penninkäinen, sekä Satu Liisa Luudanvarresta.

Pilvipaimen löytyy edelleen meidän kirjahyllystä ja sieltä on luettu tarina jos toinen myös omalle jälkipolvelle! Ajan tyylin mukaisesti saduissa on yleensä jokin opetus tai moraalinen dilemma, joka lopussa ratkaistaan tai ainakin kehotetaan lukijaa toimimaan "oikein". Aikakaudet kohtaavat toisensa ja syntyy hyviä ja huvittuneita keskusteluja.

Kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *