Tervetuloa Ilonalle Maj-Britt!

Yleinen

Ilona vahvistuu jälleen syksyllä, kun tiimiimme liittyy 1.9.2017 alkaen Maj-Britt Kentz, KM.

Maj-Brittin monipuolinen koulutus, pitkä kokemus opettajankoulutuksesta, opetussuunnitelmaosaaminen ja vahva tutkimustausta tuovat uutta energiaa Ilonaan sekä syventävät palvelujemme laatua entisestään.

Maj-Britt on toiminut kuvataiteen opettajana yläkoulussa, graafikkona mainostoimistossa, TVT:n opetuskäytön tutkijana ja yliassistenttina Itä-Suomen yliopistossa, koulutuspäällikkönä Aducatessa ja viime vuoden eritysasiantuntijana Valterissa, erityistä tukea tarvitsevien lasten ja heidän opettajiensa parissa.

Maj-Britt on kouluttanut yli 10 vuotta OPH:n rahoittamissa opetustoimen henkilöstökoulutuksissa kaikilla kouluasteilla sekä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa.

Lisäksi Maj-Britt on sisältökoordinoinut lukuisia hankkeita sekä kehittänyt tutkimusperustaisesti opettajien täydennyskoulutusta ja tuonut siihen uusia pedagogisia malleja.

Maj-Britt on myös tohtorikoulutettavana ja hänen tutkimustyönsä liittyy alle kouluikäisten lasten laaja-alaiseen osaamiseen, erityisesti monilukutaitoon, teknologiarikkaassa ympäristössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *