top of page
teemu092

ThingLink edistää oppimista Emmaüsin lukiossa!

Emmaüsin lukiossa Lotte Lievensin kaltaiset opettajat pyrkivät jatkuvasti löytämään uusia menetelmiä, joilla oppimisesta tulisi mielenkiintoisempaa ja yksilöllisempää. Matematiikan, luonnontieteiden ja liikunnan opettajana toimiessaan hän pitää ThingLinkiä keskeisenä työkaluna arjessaan.


"Käytän ThingLinkiä luodakseni vuorovaikutteisia ja itsenäisiä oppimispolkuja, jotka innostavat opiskelijoita," Lotte kertoo. "Opiskelijat voivat edetä omassa tahdissaan ja toimia itsenäisesti selkeiden ohjeiden mukaisesti."


Hänen mielestään ThingLink on helppokäyttöinen ja lisäksi säästää aikaa. "Interaktiivisen sisällön tekeminen on vaivatonta ja nopeaa, ja oppilaani nauttivat sen tuomasta itsenäisyydestä. Nopeammin oppivat voivat edetä itsenäisesti, jolloin minulla jää enemmän aikaa tukea tarvitseville."


Lotte suosittelee lämpimästi ThingLinkiä muille opettajille. "Se ei pelkästään tee oppitunneista hauskoja, vaan mahdollistaa myös  yksilöllisen oppimisen."


Katso video:





Digitaalinen oppiminen on keskeisessä roolissa Emmaüsin lukiossa, jossa kaikki oppilaat ja opettajat käyttävät kosketusnäytöllisiä laitteita. ThingLink on saavuttanut suuren suosion, joten se on kaikkien opettajien käytössä ensi vuonna Academic Softwaren Plus-paketin kautta.


Oletko kiinnostunut siitä, miten ThingLink voi edistää itsenäistä oppimista koulussasi?


Ota yhteyttä!


Risto Korhonen

040-5057655



11 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page