Mobiilitotaalit hurahtavat käyntiin tänäkin syksynä!

Yleinen

Mobiilitotaali-verkkokoulutusten tavoitteena on, että jokainen osallistuja löytäisi itselleen jonkun käytännöllisen, omannäköisen tavan hyödyntää teknologiaa osana koulupäivää: osana käsillä tekemistä, havaintojen dokumentointia, asioiden opettelua, tai vaikkapa töiden esittämistä toisille.

Haluamme kannustaa opettajia kokeilemiseen ja kysymiseen. Aikuisopiskelijat voivat olla yllättävän ujoja kyselemään, mutta tässä koulutuksessa kysyminen on helppoa. Me kouluttajat olemme oikeasti sitä varten, että autamme, etsimme, testailemme ja selvitämme juurta jaksain, miten tämä tai tuo asia toimii. Harvoin on sellaista asiaa, johon emme löytäisi vastauksia.

Osallisuminen täydennyskoulutukseen verkon kautta on osoittautunut joustavaksi. Viime lukuvuonna mukana oli kaksi opettajaa, jotka opiskelivat kokonaisuuden ulkomailla, toinen Torontossa ja toinen Brysselissä. Molemmat olivat erittäin aktiivisia ja pitivät tavasta opiskella omalla ajallaan. Suuri osa osallistujista on ollut kuitenkin mukana livenä verkkosessioissa. Tämä mahdollistaa akuutin avun ja hyvät keskustelut “kasvotusten” sekä kouluttajaa että osallistujaverkostoa hyödyntäen.  

Perus- ja esiopetuksen sekä lukiokoulutuksen opettajille tarkoitettu Mobiilitotaali järjestetään jo kolmannen kerran ja Mobiilitotaali Ammatillinen toisen kerran tänä lukuvuonna. Koulutukset ovat osallistujille maksutonta Opetushallituksen rahoittamaa opettajien täydennyskoulutusta. 

Ilmoittaudu mukaan täällä:

Mobiilitotaali 3

Mobiilitotaali Ammatillinen 

Palautteita Mobiilitotaaleista:

Hieno, joustava kokonaisuus! Toteuttaminen työn ohessa oli mahdollista ja uusia ideoita sai sekä luennoilta että toisilta opiskelijoilta!

Kiitos, oli hienoa olla mukana. Koulutuksen formaatti on hyvä.

Huono aika verkkosessioille, koska oli omat oppitunnit samaan aikaan.

Erittäin hyvin toteutettu koulutus. Vaikka ei pystynytkään kaikkiin sessioihin osallistumaan, niin pysyi hyvin mukana tallenteiden, diojen ja padletin avulla. Koulutuksen facebook-ryhmä oli plussaa. Tällainen koulutus sopii hyvin opettajille, kun pystyy osallistumaan silloinkin kun ei saa sijaisia. Kouluttajat olivat asiantuntevia ja pedagogisesti taitavia (osallistamista, jatkuvaa palautetta ja hyvin suunniteltu opetuksen rakenne)    Kiitos tästä ja hyvää kesää! :)

Lue myös:

Verkko ei ole uusi lähi

Myös verkkokoulutus voi olla vuorovaikutteinen

Digitutorin survival kit


Lisätietoja:

Pauliina Venho
pauliina (at) ilonait.fi
040-126 4834

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *