Miksi lähteä BettShow-messumatkalle Lontooseen?

Yleinen

Joskus on vaan lähdettävä merta edemmäksi, näkemään ja kokemaan. BettShow on maailman suurimpia oppimisen teknologian tapahtumia, jossa on esillä kaikki teknologia, hurja määrä esityksiä ja valtavasti oheistapahtumia myös messualueen ulkopuolella.

Ryhmämatka tarjoaa helppoutta ja VIP-vinkkejä

Ilona on varannut 160 lentolippua ja hotellipaikkaa, koska ryhmässä on mukavampi matkustaa. Paikkoja on vielä vapaana kolmessa eri matkapaketissa.

  • Helppo osallistua, varaat paikkasi lähettämällä viestin matkatoimistoon, he laskuttavat matkan joulukuussa, kirjoittavat lentoliput tammikuussa
  • Opas kokoaa ryhmän Lontoon lentokentällä
  • Matkaamme bussilla hotellille ja sen jälkeen tarjolla on paljon ohjelmaa
  • BettShow-messut ovat ilmaiset, vain matkat ja majoitukset kustannuksena
  • Vinkkejä tulevasta koostetaan Ilonan BettShow-websivuille
  • Huippuna tietysti Ilona-seminaari torstaina illalla

Ilona-seminaari kokoaa suomalaiset

Ilona-seminaaria järjestelmme kuumeisesti. Seminaarin ison otsikon jo tiedämme, nyt siihen sopivia esityksiä haemme.

Paikkana tuttu British Museum ja sen iso 323 paikkainen sali. Uskomme, että taas on luvassa hyvä setti!

Esityksissä pintaa syvemmälle

Ilona järjestelee paraikaa kohtaamisia eri tuotteiden ja palveluiden valmistajien kanssa. Näissä erityistapahtumissa pääsemme myös pohtimaan asioita pintaa syvemmältä. Kuulemme, mitä uutta he tulevat esittelemään messuilla, onhan kyseessä yksi vuoden päätapahtumista. Adobe, Google, Turnitin, ClassVR, Microsoft, jne. Näitä markkinoimme myöhemmin.

Kiehtovat kouluvierailut

Kouluvierailuja on tulossa varmuudella yksi, hyvä tuttu kohde Harlow College. Tämä vierailu on maksuton osallistujille, kiitos Applen sponsoroinnin. Kehittelemme myös toista, uudenlaista kouluvierailua, toivottavasti se onnistuu.

Kohtaamiset ja keskustelut parasta

Matkan suuria anteja ovat sekin, että saat hetken aikaa työkavereittesi kanssa tutkia, pohtia ja keskustella, Tapaatte samojen asioiden äärellä painivia kollegoita eri kaupungeista ja kouluasteilta. Kuulette heidän kokemuksistaan ja suunnitelmistaan.

Parhaat keskustelut voidaan käydä milloin aamupalalla, matkalla messualueelle tai päivällisellä messupäivän päätteeksi. Siksikin on hyvä matkata isossa ryhmässä, siitä löytyy keskustelukumppaneita moneen lähtöön.

Luonnollisesti näet ja kuulet, mitä maailmalla tehdään. Messuilla osastoilla toimivat esittelijät ovat eri puolilta maailmaa, pääosin opetusväkeä ja järjestelmien käyttäjiä. Sadat seminaariesitykset odottavat kuulijoitaan.

Kun tammikuu lähestyy, lataa BettShow.app ja tutustu etukäteen valtavaan tarjontaa ja aikatauluta kohteet itsellesi. Appi päivittyy ajallaan 2020-versioksi.

  • Mitä sinulla on toiveissa nähdä, kuulla? Ota yhteyttä, autamme sen mahdollistamisessa

Uutta myös Ilonalta

Ilona-logoOlemme suuren uutisen äärellä, sillä Ilonan kehittämä alusta ja mobiili.app julkaistaan BettShow-messujen aikana. Tästä olemme kertoneet aiemminkin, mutta nyt palvelu uusissa muodoissaan on kohta ladattavana.

Haluamme, että kuulet siitä ensimmäisten joukossa! Stay tuned...

Emme unohda Lontoon nähtävyyksiä ja kulttuuritarjontaakaan

Nähtävyydet jäävät hankalasti varjoon, kun kohteet ovat avoinna vain päiväsaikaan. Toki Lontoo-fiilikseen pääsee jo sillä, kun olemme kaiken sen ikonisen lontoolaisen miljöön keskellä. Suurkaupungin syke vie herkästi mennessään.

  • Musikaalit ja teatterit ovat tarjolla iltaisin. Lippuja kannattaa ostaa suoraan teattereiden lippupalveluista hyvissä ajoin. Perjantai-iltana on tarjolla laajasta nähtävää. Kurkaa Lontoon musikaalit, sieltä löydät vaitsemallesi päivälle niin musikaalit, teatterit kuin muutkin tapahtumat.
  • Perjantaina 24.1. Ilonan väki suuntaa tällä kertaa Royal Albert Halliin katsomaan Cirque du Soleilin juhlaesitystä Luzia.
  • Jalkapalloakin on tarjolla, kun Tottenham kohtaa Norwichin keksiviikkona. Meidän suomalainen hyökkääjä Teemu Pukki pelaa vierailijoukkueessa. Lippuja peliin on saatavilla kansainvälisistä lipputoimistoista, esim Footbsallticketnet.fi.

Seuraa Ilonan BettShow-sivua

Koostamme kaikki vinkkimme Ilonan sivuille ja tiedotamme uutiskirjeillä matkaryhmämme jäseniä ja kutsumme heitä erikoistapahtumiimme.

Aiempien vuosien kokemuksia

Matkaterveisin, Ilonan Bett-matkanjohtaja

Risto Korhonen, risto@ilonait.fi 040-5057655

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *