Kuinka kytket videokamerat ja mikrofonit helposti verkkolähetykseen?

Tuoteuutiset, verkkokokous

Laadukkaiden videokameroiden käyttäminen verkkolähetyksissä on usein haastavaa: Mikä on sopiva signaalimuunnin? Millä ohjelmistolla hallitsen verkkoon menevää videota? Kuinka kytken kaksi kameraa lähetykseen? Myös yhteensopivuusongelmat käytettävien ohjelmien ja eri tietokoneiden kanssa ovat tuttuja.

Web Presenter -laitteen avulla videokamerat helposti verkkoon

Black Magicin uusi Web Presenter tekee kaiken tämän melkein jo liiankin helpoksi. Web Presenterin avulla kytket HDMI ja SDI videokamerat ja haluamasi mikrofonit vaivatta verkkolähetykseen. Web Presenter kytketään tietokoneeseen USB:lla ja kone käsittelee tulevaa signaalia samalla tavalla, kuin kytkisit tietokoneeseen webkameran. Tämän ansioista videokameroiden laadukas kuva ja ominaisuudet ovat nyt helposti käytettävissä kaikissa järjestelmissä ja sovelluksissa jotka tukevat USB-webkameraa.

Suosittelen Web Presenteriä vaihdettavan etupaneelin kanssa, jolloin voit helposti hallita verkkoon menevää ääntä ja kuvaa. Etupaneelin kautta voi valita verkkoon menevän kameran ja vaikuttaa äänentasoihin.  Ratkaisu ei vaadi ohjelmisto- eikä ajuriasennuksia, joten käyttöönotto on tehty todella helpoksi.

  • Yhteensopivuus esim. Adobe Connect, Skype, YouTube Live, Facebook Live, Twitch.tv, Periscope.
  • Yhteensopiva Mac, Windows, Linux ja Chromebook tietokoneiden kanssa.

Tilaa Web Presenter Ilonan verkkokaupasta.

 

Autan mielelläni, jotta löydämme sopivat ratkaisut juuri teidän tilaan ja tarpeisiin.

Jos teillä on tulossa tärkeä verkkototeutus, niin autamme sen toteutuksessa. Yhdessä suunnittelemalla, valitsemalla oikeat työkalut ja tapahtuman aikaisella tuella onnistumme varmasti, yhdessä tehden ja oppien!

Miska Riekkinen

Asiantuntija, esitystekniikka ja verkkokokoukset
0400 905 273
miska [at] ilonait.fi

 

Ilona IT on oppimisen teknologian asiantuntija. Äänen ja videon kanssa olemme työskennelleet pitkään ja monipuolisesti, sillä edustamme Adobe Connect -verkkokokousjärjestelmää, Echo360-luentotallennusratkaisua ja tarjoamme videointi- ja striimauspalveluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *