Ilonan uusi verkkokauppa avattu

Tuoteuutiset, Yleinen

Ilonan verkkokauppa on nyt digitalisoituneempi kuin koskaan. Se on integroitu suurimpien tukkureiden järjestelmiin ja se saa monien tuotteiden tiedot ja suoraan Icecat-tietokannasta.
Valikoimamme on laajempi kuin koskaan, mutta edelleen fokuksena ”hyvät tuotteet” opetukseen! Maker-tuotevalikoimamme on myös nyt laajempi.

Silti jokaisen tilauksen varmistaa Ilonan asiantuntija, näin toimien pyrimme varmistamaan hankintasi onnistumisen. Kun Sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Ilonan verkkokaupasta Sinulle monta etua:

1. Integroitu suurimpien tukkureiden valikoimiin

  • hyvä ja huono juttu Also, Techdata, Ingrammicro, Deltaco, Exertis
  • Saamme heiltä kaikilta eri toimittajien tuotteet verkkokauppaamme
    Nyt verkkokaupassa valikoima on rajattu muutamaan sataan toimittajaa, jotta valikoima ei olisi ylipursuava.
  • Kannettavien tietokoneiden ryhmässä on vieläkin kaikkiaan yli 1500 eri kokoonpanovaihtoehtoa, vaikka valmistajia on vain kolme: Apple, Lenovo ja Microsoft. Mikäli lisäisimme valikoimaan Acerin, Asuksen, HP:n, Fujitsu ym, valikoima kasvaisi yli 5000 vaihtoehtoon.
  • Perustelluista syistä ja pyynnöstänne otamme toki uusia puuttuvia tuotemerkkejä valikoimaan

Etsiessäsi sopivaa tietokonetta, voit myös käyttää lukuisia suodattimia, joilla rajaat hakuominaisuuksia. Joskus on kuitenkin hyvä kysyä asiantuntijalta vinkkiä, ota siis rohkeasti yhteyttä -> verkkokaupan pääsivun alaosassa on sukkela viesti-työkalu

2. Ajantaiset saldotedot avuksesi - älä anna sen hämätä!

  • saadaan joka yö uudet saldotiedot, joten ne ovat hyvin kuvaavia
  • vasta tilauksesi tehtyäsi saat Ilonalta vahvistuksen tilauksesta ja saatavuustilanteesta

Älä anna pienen tuotesaldon tai nollasaldon hämätä, silti toimitukset voivat olla nopeita.
Suurin osa Ilonan edustamista erikoistuotteista toimitetaan suoraan valmistajalta loppuasiakkaalle, silloin tuotteiden hyvä saatavuus ei välttämättä näy Ilonan varastosaldoista. Tee rohkeasti tilaus tai lähetä kysely sähköpostitse kauppa@ılonait.fi tai verkkokaupan etusivulla olevalla viesti-toiminnolla.

3. Mainio vertaa -toiminto

Kun pohdit hankintaa kahden tai useamman tietokonemallin välillä, kokeile avuksesi vertaa-toimintoa. Kun vielä valitset listaukseen ”vain eroavaisuudet”, niin saat apuja päätöksenteollesi.

4. Kirjaudu asiakkaaksi - jo etukäteen tai tilauksen yhteydessä

Voit luoda itsellesi tunnukset verkkokauppaan, vaikka et juuri olisikaan tekemässä hankintoja. Näin tehtyäsi Ilonan asiantuntija räätälöi asiakasroolisi mukaiset hinnastot ja erikoistarjoukset. esimerkiksi Applella ja Lenovolla on omat hintansa kouluasiakkaille, opettajille ja opiskelijoille.

Kun teet suoraan tilauksen verkkokaupassa, asiantuntijamme päivittävät asiakkuutesi taustatiedot ja liittävät soveltuvat hinnastot ja erikoistarjoukset. Niiden myötä tilauksesi yksikköhinnat saattavat jopa laskea.

5. Seuraa tilauksesi kulkua

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, muokanneet asiakastietosi, teemme ostotilaukset tukkureilta ja toimitukset varastostamme. Monilta tukkureilta saat suoraa ajantaista seurantatietoa teksti- tai sähköpostiviesteinä.

Hyviä hankintoja!

- Risto & koko Ilonan tiimi

Tutustu: http://verkkokauppa.ilonait.fi

PS: Verkkokauppaamme tulee vielä mainio lisäetu korkeakoulujen henkilökunnalle ja opiskelijoille...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *