Ilonan kanssa Bett-messuille

Yleinen

Ilona järjestää jälleen tuttuun tapaan ryhmämatkan Bett-messuille. Tarjolla on kolme erilaista matkapakettia yhteensä 160 reissaajalle. Paketit 1 ja 2 sopivat erityisesti lyhyemmästä matkasta kiinnostuneille, kun taas paketti 3 mahdollistaa pidemmän ja antoisamman reissun. Ryhmämatka sopii loistavasti niin yksittäiselle matkaajalle kuin isommallekin porukalle.

Kaikkiin matkapaketteihin sisältyy edestakaiset lennot, majoitus, aamiainen, kuljetukset välillä lentokenttä-hotelli-lentokenttä sekä matkaopas lentokentällä ja bussimatkalla kertomassa Lontoo-vinkkejä. Kaikilla lennoilla matkustaa Ilonalaisia, joten apu on aina lähellä. Muu liikkuminen Lontoossa tapahtuu pääasiassa omakustanteisesti omalla vastuulla, mutta esimerkiksi messuille on mahdollista lähteä päivittäin samaa matkaa Ilonalaisten kanssa. Ryhmämatka on siis helppo ja huoleton ratkaisu erityisesti ensikertalaisille, mutta säästää runsaasti vaivaa myös konkarikävijöiltä.

Hyvin suunniteltu messumatka takaa sen, että saat mahdollisimman paljon irti reissusta. Messujen lähestyessä Ilonalaiset nostavat omia vinkkejä ja poimintoja ohjelmatarjonnasta ja auttavat matkalaisia reissun suunnittelussa. Yksi mielenkiintoinen tapahtuma on Ilonan oma seminaari, joka on tullut aina nopeasti täyteen. Esimerkiksi tästä seminaarista lähtee ensimmäisenä tieto omille reissulaisillemme. Laita jo nyt kalenteriin 24.1.2019 klo 17-20!

Tällä hetkellä 160 matkapaketista puolet on jo myyty. Jokaisessa matkapaketissa on vielä tilaa, mutta paikkoja alkaa olla rajoitetusti. Toimi siis nopeasti, jotta saat varattua itsellesi mieluisan matkan! Tarkemmat tiedot matkapaketeista ja ohjeet niiden varaamisen löydät täältä.

Nähdään Lontoossa!

Annu Schroderus
Matkanjohtaja 2019
annu@ilonait.fi
050 3002207

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *