Ilona kansainvälistyy

SCOO

Olemme liittyneet kansainväliseen Worlddidac -järjestöön Silver-tason jäseneksi. Jäsenyys mahdollistaa meille yhteistyön niiden toimijoiden kanssa, jotka ovat edelläkävijöitä oppimisen teknologioiden kehittämisessä.

Worlddidac.org - globaali innovaatioiden edistäjä

Worlddidac-järjestö on maailmanlaajuinen, kokonaan koulutuksen kehittämiseen keskittyvä, järjestö.  Yhdessä jäsenten ja kumppaneiden kanssa järjestön tavoitteena on luoda johtava liiketoimintafoorumi, joka edistää opetusalan innovaatioiden investointia ja kaupallistamista globaaleille koulutusmarkkinoille.

Jäsenenä pystymme välittämään kansainvälisille markkinoille nopeammin ja tehokkaammin tiedon tuotekehitystyöstämme, joilla olemme menestyneet kotimaisilla opetusalan markkinoilla.

Ilonalla on luontaisesti kansainvälinen rooli

Tehtävänämme on yleensä ollut toimia kansainvälisten teknologitoimijoiden ja suomalaisten julkisrahoitteisten oppilaitosasiakkaiden välissä. Kansainväliset käsitykset suomalaisesta koulutusmarkkinasta perustuvat hyvinvointiyhteiskunnan vaurauteen. Työmme on tutkia, vertailla ja lokalisoida maailmalta hyviä ratkaisuja, jotka ovat toimivia myös suomalaisessa opetuksessa ja oppimiskulttuurissa.  Etsimme yhdessä teknologiavalmistajien kanssa hankitamalleja, joilla valmistajan innovaatio voidaan tarjota suomalaisasiakkaille kustannustehokkaasti, koska todellisuudessa Suomessa markkinat ja volyymit ovat moniin muihin maihin verrattuna pienemmät ja rahoituspohjan rakenne erilainen.

Ilona on päivittäin yhteydessä innovaatiokehittäjiin ja teknologiavalmistajiin, ensisijaisesti Ruotsiin, Englantiin ja Yhdysvaltoihin. Aktiivisuus näissä suhteissa on yrityksellemme selkeä kilpailuetu. Vastavuoroisesti kumppanit asioivat mieluusti kanssamme, koska he tietävät meidän olevan opetuksen asiantuntija täällä Suomessa.

BettShow - vuoden huippuhetki

Tammikuussa Lontoossa järjestettävät Bett-messut ovat yrityksemme yksi vuoden kohokohta. Vuonna 2010 messuilla tapasimme lontoolaisen opetusalan IT-jälleenmyyjän Academian, josta tuli myös samana vuonna Ilonan osakas ja kumppani, neuvoa antava isoveli UK:ssa. Myös tästä kumppanuudesta johtuen, Bett on meille erityisen tärkeä tapahtuma. Ilona toimii messuilla aktiivisesti monin eri tavoin. Järjestämme vuosittain messuille ryhmämatkan, jonka aikana mahdollistamme asiakkaille kohtaamisia tuotteiden ja palveluiden valmistajien edustajien kanssa. Lontoon messujen aikana tapaamme laajasti kumppaneita ja pyrimme myös löytämään uusia tuotteita edustukseemme.

Uusi tuotekehitys SCOO - syntynyt globaaliksi

Kehitämme parhaillaan SCOO-palvelua opetuksen kehittämisen tueksi uusien opetussuunitelmien suunnassa. Palvelua pilotoidaan parhaillaan suomalaisasiakkaiden kanssa.

Tavoitteena on, että palvelu julkistetaan kansainvälisenä opettajien päivänä 5.10.2018. Osa palvelusta, pikaiseen ongelmanratkaisuun suunnattu, Q&A -palvelu avataan tuolloin maksuttomasti kaikille suomalaisille opettajille.

Katso lyhyt animaatio sivuiltamme: http://SCOO.online

SCOO on syntynyt globaaliksi palveluksi. Sen tarkoitus on tukea kaikkia opettajia heidän päivittäisessä työssä.
Odotamme innolla, että saamme sinut ja koulusi mukaan SCOO-yhteisöön!

  • Christian Alopaeus
  • Toimitusjohtaja
  • christian [at] ilonait.fi
  • +358 -400 412 158

Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *